29. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus turg meelitab LHV sularaha&shyautomaadiga

Balti jaama turg
Foto: Raul Mee
Jõuliselt tegevust laiendav LHV pank paigutas andmeanalüüsile tuginedes sularahaautomaadi äsja avatud Balti jaama turule.

19. mail avatud Balti jaama turu suletud hoone maht on suurusjärgus 20 000 ruutmeetrit, millele lisandub umbes 4000 ruutmeetrit avaturul asuvaid lette. Turul on 170 põhikauplemiskohta, 120 väliletti ja 60 siseletti. suurem osa kauplemiskohtadest on varustatud ka kaardimaksevõimalustega.

LHV-l on väga vähe sularahaautomaate - 18 automaati üle Eesti - ja erinevalt teiste pankade kontoritest ei saa seal sularahatehinguid teha. Lisaks Balti jaama turule sai ühe sularahaautomaadi juurde LHV peakontor, kui seni oli vaid üks ja tõenäoliselt Eesti suurima kasutuskoormusega sularahaautomaat. Ühtlasi seadis LHV oma sularahaautomaadid üles ka Viimsi keskusse, Viljandisse Uku keskusse ja Rakverre Kroonikeskusse.

„Oleme jälginud hoolikalt klientide harjumusi ja analüüsinud, kus sularahateenuseid kõige rohkem vaja läheb,“ rääkis LHV Panga juhatuse esimees Erki Kilu pressiteates. LHV sularahaautomaate kasutatakse endiselt pea 20% rohkem sularaha sissepanekuks kui raha väljavõtuks. LHV pangakontorid ise on sularahavabad, sularaha saab lisatasu eest välja võtta teiste kommertspankade auomaatidest.

LHV sularahaautomaadid on viipemakse võimalusega, mis tähendab, et raha saab viipekaardiga välja võtta ka pangakaarti automaati sisestamata.

Astri Grupp investeeris Balti jaama turu uuendamisse 24 miljonit eurot, millele lisandus kinnistu soetamise hind. Pangalaen võeti 20 aastaks. Loe Balti jaama turu avamisest pikemalt kaubandusuudised.ee-st.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474