1 juuni 2017

Kohtuvaidlus pidurdab Reidi tee ehitust

Foto: Julia-Maria Linna

MTÜ Eesti Roheline Liikumine esitas umbes nädala eest halduskohtule kaebuse, millega taotleb Reidi tee ehitusloa tühistamist. Kohus peatas 31. mail ehitusloa.

1,7kilomeetrisele Reidi teele on väljastatud kaks ehitusluba ja seda plaaniti hakata rajama ühekorraga nii Jõe tänavalt kui ka Russalka ristmikult. Tööd pidid algama pärast tänavusuvist noorte laulu- ja tantsupidu ehk peale 2. juulit.

Lõigus Jõe tn – Pikksilma tn lammutatakse 12 hoonet ja rajatist. Kogu Reidi tee ulatuses paigaldatakse uued trassid, mis võimaldab aastaid n-ö oma aega oodanud arenduskinnistud välja ehitada. Reidi tee muudab liiklust eeldatavasti ka sujuvamaks ja vähendab ummikuid Pirita teel.

Pirita linnaosa vanema Tõnis Möldri sõnul osutavad aktivistid, et Reidi teele pole tehtud keskkonnamõjude hindamist, kuigi pooleteiseaastases projekteerimisprotsessis võeti arvesse kolme varasemat keskkonnamõjude hindamist, samuti erinevate teiste uuringute tulemusi.

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806