1. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kohtuvaidlus pidurdab Reidi tee ehitust

Foto: Julia-Maria Linna
MTÜ Eesti Roheline Liikumine esitas umbes nädala eest halduskohtule kaebuse, millega taotleb Reidi tee ehitusloa tühistamist. Kohus peatas 31. mail ehitusloa.

1,7kilomeetrisele Reidi teele on väljastatud kaks ehitusluba ja seda plaaniti hakata rajama ühekorraga nii Jõe tänavalt kui ka Russalka ristmikult. Tööd pidid algama pärast tänavusuvist noorte laulu- ja tantsupidu ehk peale 2. juulit.

Lõigus Jõe tn – Pikksilma tn lammutatakse 12 hoonet ja rajatist. Kogu Reidi tee ulatuses paigaldatakse uued trassid, mis võimaldab aastaid n-ö oma aega oodanud arenduskinnistud välja ehitada. Reidi tee muudab liiklust eeldatavasti ka sujuvamaks ja vähendab ummikuid Pirita teel.

Pirita linnaosa vanema Tõnis Möldri sõnul osutavad aktivistid, et Reidi teele pole tehtud keskkonnamõjude hindamist, kuigi pooleteiseaastases projekteerimisprotsessis võeti arvesse kolme varasemat keskkonnamõjude hindamist, samuti erinevate teiste uuringute tulemusi.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474