1. juuni 2017

Kohtuvaidlus pidurdab Reidi tee ehitust

Autor: Julia-Maria Linna
MTÜ Eesti Roheline Liikumine esitas umbes nädala eest halduskohtule kaebuse, millega taotleb Reidi tee ehitusloa tühistamist. Kohus peatas 31. mail ehitusloa.

1,7kilomeetrisele Reidi teele on väljastatud kaks ehitusluba ja seda plaaniti hakata rajama ühekorraga nii Jõe tänavalt kui ka Russalka ristmikult. Tööd pidid algama pärast tänavusuvist noorte laulu- ja tantsupidu ehk peale 2. juulit.

Lõigus Jõe tn – Pikksilma tn lammutatakse 12 hoonet ja rajatist. Kogu Reidi tee ulatuses paigaldatakse uued trassid, mis võimaldab aastaid n-ö oma aega oodanud arenduskinnistud välja ehitada. Reidi tee muudab liiklust eeldatavasti ka sujuvamaks ja vähendab ummikuid Pirita teel.

Pirita linnaosa vanema Tõnis Möldri sõnul osutavad aktivistid, et Reidi teele pole tehtud keskkonnamõjude hindamist, kuigi pooleteiseaastases projekteerimisprotsessis võeti arvesse kolme varasemat keskkonnamõjude hindamist, samuti erinevate teiste uuringute tulemusi.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474