Metro Capital hakkas ise ehitama

Metro Capital
Koos Kiikri residentside B-maja maksimumkõrguse saavutamisega tähistas Metro...

Tuntud kinnisvaraarendaja Metro Capital otsustas juba aasta tagasi ise ehitama hakata, kuna keerulised olud ehitusturul ei võimaldanud kortermaju õigeaegselt valmis saada ega kvaliteeti tagada.

Varem tegeles Metro Capital üksnes kinnisvaraarendusega ning ostis üle kümne aasta ehituse sisse peatöövõtu korras. Viimase aasta-paari jooksul on aga ehituse peatöövõtjatel uusarenduste tähtaegse valmimise ning vajaliku kvaliteedi tagamisega üha rohkem robleeme. Peatöövõtjate probleemidele on oma avalikes sõnavõttudes tähelepanu juhtinud nii mitmed kinnisvaraarendajad kui ka suured ehitusfirmad.

Ehitusturu olukorrast lähtuvalt võttis Metro Capital vastu põhimõttelise otsuse ise Kiikri Residentside arendusprojekti ehitama hakata. Praegu on ettevõte oma otsuse, alltöövõtjate ning saavutatud ehituskvaliteediga väga rahul.

Eelmise aasta jaanuaris loodi Kiikri Ehituse nimeline firma, kuhu värvati vajalik oskustööjõud ning hakati kohe ehitama. Kiikri Ehituse juhatuse liige Urmas Kaasik ütles, et ettevõtte stardiaastat ilmestab 6 miljoni euroni küündiv käive, mis 2018. aasta plaanide kohaselt ületab juba 10 miljoni euro piiri.

Viimase kolme aasta jooksul on Metro Capital rajanud Tallinnasse ligi 400 uut korterit, sh Kiikri residentside kõrval asuvsse Tivoli elurajooni ja Pirita tee äärsesse projekti Meerhof 2.0.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised