20. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Veerand Das Hausi korteritest müüdud

Das Haus
Foto: Novira Capital
Enne kopa maasse löömist oli arendaja Novira Capital müünud ligi 25% Tallinnas Süda tänava ja Pärnu mnt vahelisele alale rajatava Das Haus elamukvartali korteritest.

Novira Capitali juhtivpartner Arle Mölder ütles, et peab sellist eelmüügi tulemust väga heaks. “Ehitustööd just algasid ja need on kavas lõpetada 2020. aasta alguseks,” lisas Mölder.

Das Hausi hoonete 0-tsüklit ehitab YIT Infra Eesti (endine Lemminkäinen Eesti). Uude üle nelja kinnistu laiuvasse elamukvartalisse tuleb 140 korterit. Arendaja korrastab ehituse käigus ka hõlmikpuu pargina tuntud roheala. Osaliselt jääb eksponeerituks ka kaevetööde käigus avastatud unikaalne keskaegne akvedukt.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474