EAS jagab raha väikesadamate arenduseks

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) otsustas toetada 11 väikesadama arendamist kahe miljoni euroga.

EASi juhatuse liikme Sigrid Harjo sõnul tahetakse toetuse abiga kujundada Eesti rannikul terviklikku väikesadamate võrgustikku, kus sadamateenuste kättesaadavus oleks tagatud iga 30 meremiili tagant.

Kokku saab toetust 11 sadamat: Tallinnast idapoole jääval põhjarannikul toetatakse Hara, Kaberneeme, Eisma ja Narva linna sadamaid. Tallinnas toetatakse Kakumäe sadamat ja Lennusadamat ning linnast läänepoole jääval põhjarannikul Dirhami ja Alliklepa sadamaid, Pärnus Pärnu Jahtklubi jahisadamat, Vormsil Sviby väikelaevasadamat ja Saaremaal Triigi väikelaevasadamat.

Uute, kõikidele nõuetele vastavate sadamatena lisanduvad väikesadamate võrgustikku näiteks Alliklepa sadam, Hara sadam ja Eisma sadam. Väikesadamate võrgustiku väljaarendamise toetust kaasrahastab Euroopa Regionaalarengu Fond.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised