Autor: kinnisvarauudised.ee • 15. august 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pindi sai uue juhatuse

Peep Sooman on Pindi Kinnisvaras olnud üle 16 aasta.
Foto: Andres Haabu
Augustist asus ametisse Pindi Kinnisvara uus juhatus, kuhu kuuluvad Tiina Kukk, Elari Udam ja Peep Sooman, teatas ettevõte.

Pindi Kinnisvara, Pindi Kinnisvarahalduse ja ERI Kinnisvara kaubamärkide all kinnisvarateenuseid osutava Realia Groupi seeniorpartner Kalev Roosiväli ütles, et tegemist oli pikalt planeeritud juhtimisreformi viimase etapiga, mis peaks andma grupi teenustele uue hoo. „Tiina pikaajaline panganduskogemus, Elari tugev korrashoiuteenuste taust ning Peebu müügialased teadmised annavad kokku võimsa sümbioosi, et Realia Groupi teenused uude kümnendisse viia nii sisu kui vormi poolest,“ ütles Roosiväli.

Ühehäälselt teenust osutavate ettevõtete juhatuse esimeheks valitud Tiina Kukk ütles, et väljakutse on suur. „Ettevõtte juhtimine on nagu hea toidu valmistamine – ikka ja jälle on vaja nüansse lihvida, midagi lisada ja tihtilugu mõnda komponenti muuta või päris välja vahetada, aga lõpuks paneb hea tulemus kõikidel silmad särama,“ ütles ta.

Kukk lisas, et Realia Groupi teenuste osas on juhatuse ning omanike eesmärgid ühteviisi kõrged. „Ma ei näe ühtegi tõsiseltvõetavat põhjust, miks me ei võiks kõikide teenuste lõikes olla konkurentidest kolmandiku võrra suurema turuosaga, oleme ju praegu juba 5 miljoni eurose aastakäibega kinnisvarateenuste turul liider,“ sõnas ta.   

Tiina Kukk on olnud viimased 20 aastat seotud pangandussektoriga, sellest viimased 10 aastat töötas ta Nordea/Luminor pangas. Aastatel 2012-2018 oli ta Nordea/Luminori krediidijärelevalve osakonna juht.

Elari Udam on olnud viimased 1,5 aastat Pindi Kinnisvara tegevjuht, varem oli ta pikalt Riigi Kinnisvara ASi juhatuse liige.

Peep Sooman on Pindi Kinnisvaras olnud üle 16 aasta, sellest 12 aastat on ta olnud erinevates rollides ka juhatuse liikmena.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474