Autor: Eva Kiisler • 24. juuli 2019

Invego käive ja kasum kuivasid kokku

Kristjan-Thor Vähile ja Marek Pärtelile kuuluv kinnisvaraettevõte Invego teenis mullu ligi pool miljonit eurot tegevuskasumit, kuid võrreldes 2017. aastaga kuivasid nii ettevõtte käive kui kasum kokku, selgub majandusaasta aruandest.
Kristjan-Thor Vähi
Foto: Raul Mee, fotograaf

Invego teenis 2018. aastal 0,83 miljoni eurose käibe juures 0,49 miljonit eurot tegevuskasumit. Võrreldes 2017. aastaga kahanes ettevõtte müügitulu 68,6 %. Tegevuskasumi rentaablus oli 59 %, kahanedes aastaga 5 % võrra. Majandusaasta aruande andmetel oli ettevõtte varade tootlus mullu 8 % ja omakapitali tootlus 12 %.

2017. aastal oli ettevõtte müügitulu 2,64 miljonit ja tegevuskasum 1,7 miljonit eurot. Ettevõtte varade tootlus oli 2017. aastal 22 % ja omakapitali tootlus 36 %.

Ettevõttes töötas kaks töötajat, kellele majandusaasta aruande andmeil mullu ega ka eelnevail aastal tasusid ei makstud.

Invego kuulub valdusfirmade kaudu võrdsetes osades tegevjuhtkonna liikemetele Kristjan-Thor Vähile ja Marek Pärtelile.

2018. aasta algul teatas Invego, et rajab ehitab Tallinna piiril asuvasse Peetri külasse Vana-Peetri elamurajooni 14 kortermaja 135 korteriga.

2018. aasta lõpul teatas ettevõte, et rajab Rannamõisa tee äärde kaasaegse Tiskreoja elurajooni, investeering läheb maksma 45 miljonit eurot. Tänavu juulis sõlmis Invego Gruppi kuuluv Tiskreoja OÜ Nordeconi kontserni kuuluva Nordecon Betooniga üle 30 miljoni euro suuruse lepingu Tallinna läänepiirile Tiskreoja elurajooni projekteerimis- ja ehitustöödeks. Elamupiirkonda ehitatakse 17 kortermaja ja kolm ridaelamut enam kui 400 korteriga ning neid teenindav täiskomplektne infrastruktuur ning haljastus koos sportimisvõimalustega. Samal ajal on ehitamisel kaks korterelamut.

Invego OÜ tegeles 2018. aastal erinevate kinnisvaraprojektide juhtimise, vahenduse, analüüsi ja võimalike investeerimisobjektide otsimisega.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474