Vaata, mis toimus Ärikinnisvara halduse konverentsil

10. oktoobril toimus T1 Cinamonis Ärikinnisvara halduse aastakonverents, kus lahati päevakajalisi kinnisvara korrashoiu küsimusi ning jagati parimaid kogemusi. Ettekannete kõeval toimus ka Äripäeva Kinnisvara haldus- ja hooldusfirmade TOP 2019 võitja autasustamine.

Foto: Meeli Küttim

Konverentsil kuulis nii BIM haldusest kui haldaja kaasamisest projekteerimise faasis. Juttu tuli kaubanduspindade haldusest väljaspool Eestit ning kuidas saab haldamisteenus ärikinnisvarale väärtust lisada. Nagu mujal, ei saa ka halduses rääkimata jätta tööjõu olukorrast. Lisaks kuulis põnevad kogemuslugusid ja nõuandeid, millega haldaja igapäeva tööd hõlbustada.

Konverentsi avas tervitussõnadega Eesti Kinnisvara Korrashoiu Liidu juhatuse liige Heikki Lind.

Ettakannetega esinesid BPT Eesti tegevjuht Janek Hintsov, Baltic Horizon Fund tegevjuht Tarmo Karotam, RB Rail BIM ja AIM koordinaator Urmas Alber, TTS juhatuse liige, haldusjuht ja riiklikult tunnustatud ekspert Tanel Tiits, Kinnisvarateenindus juhatuse esimees Ivar Bank, Pindi Kinnisvara juhatuse liige Elari Udam, Uus Maa Kinnisvarabüroo äripindade partner Fred Linnukütt, Valnese elektroonikaosakonna juht Taavi Kalvik ning Ermeesia OÜ juhatuse liige Priit Laug. Ermeesia osutus ka korrashoiuvaldkonna Äripäeva TOPi võitjaks. Auhinnad andsid üle Eesti Kinnisvara Korrashoiu Liidu tegevjuht Jüri Kröönström, KPMG Baltics vandeaudiitor Helen Veetamm ning Äripäeva Kinnisvarauudiste toimetaja ja konverentsi moderaator Kristi Kool.

Konverentsi lõpetas meeleolukas vestlusring teemal "Kas osta või üürida ärikinnisvara". Äripäeva ehitusväljaannete juhi Eva Kiisleri taktikepi all debateerisid ettevõtete esindajatena Põldma Kaubanduse omanik Heinar Põldma ning Äripäeva peadirektori asetäitja Toomas Truuverk. Kinnisvaraekspertidena kommenteerisid vestlust Restate Property Advisors partner Ardi Roosimaa ja Domus Kinnisvara ärikinnisvara valdkonna juht Alar Voogla.

Fotod tegi Meeli Küttim

Foto: Meeli-Kyttim
Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806