Autor: kinnisvarauudised.ee • 9. detsember 2019

Aasta kinnisvaramaakler on Kairi Ummus

06. detsembril toimunud Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja aastalõpupeol kuulutati välja 2019. aasta maakler, kelleks sai kauaaegne maakler ja Epicenter Kinnisvara juhatuse liige Kairi Ummus.
Kairi Ummus Aasta maakleri autasustamistseremoonial

Kairi Ummus on kinnisvaramaaklerina tegutsenud juba pea 25 aastat. Ta väärtustab kvaliteetset ja asjatundlikku kinnisvarateenust ning armastab oma valdkonda. Kairile on oluline maaklerite professionaaluse tõstmine ning ta panustab oma aega ja teadmisi ka maaklerite kutseeksamitesse, olles Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja Hindamiskomisjoni liige. Kairi Ummus on pikaaegne EKMK liige.

Kinnisvaramaaklerite Koda valib igal aastal enda liikmete seast välja kolleegi, kelle tegevus väärib tunnustust ning kes pärjatakse tiitliga Aasta kinnisvaramaakler.

Samal aastalõpupeol andis portaal City24.ee välja Aasta Tähe autasud.

"Tõstame juba neljandat korda esile kinnisvaramaaklereid, keda City24 kliendid on viimase aasta jooksul kõrgelt hinnanud kui oma ala professionaale, kes on abivalmis ja head nõustajad, korrektsed suhtlejad ning tunnevad oma ameti kõiki nüansse. Aasta Tähe auhind ei ole kinnisvaraportaali subjektiivne tunnustus, vaid selle saajatele on portaali kasutajad andnud enim kõrgeid hinnanguid," kommenteeris Kinnisvaraportaali City24.ee juhataja Karin Noppel-Kokerov.

City24 Aasta Tähe 2019 laureaadid on: Timo Olonen – Timo Olonen Kinnisvara, Pille Sild – RE/MAX Capital, Janely Buht – Marmel Kinnisvara, Hele Kaasiku – Tare Kinnisvara, Elar Toomsalu – Kinnisvarabüroo Uus Maa, Eda Karula – LVM Kinnisvara, Liisa Kurm – 1Partner Kinnisvara, Kristi Joosu – VESPER Kinnisvara, Kristiina Siivelt – Nordic Estates, Marianne Puustak – LVM Kinnisvara.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474