Autor: kinnisvarauudised.ee • 30. detsember 2019

Open House Tallinn tuleb taas

Teistkordselt Tallinnas toimuv arhitektuurisündmus Open House leiab aset 25.-26.aprillil 2020. Open House’i eesmärk on anda võimalus astuda sisse oma kodulinna majadesse ja paikadesse, kuhu muidu ei pääse ning heita pilk linnale täiesti uue nurga alt - või uuest kõrgusest.
Katuseterrasiga korter Rotermannis osutus eelmisel Open House´il kõige külastatuimaks kohaks
Autor: Open House

Ühe nädalavahetuse vältava sündmuse eesmärgiks tutvustada kõikidele huvilistele ühe nädalavahetuse vältel Tallinna põnevaid väga eriilmelisi hooneid: saatkondi, kodusid, kontori- ja tootmishooneid, koole, spordirajatisi, uusarendusi, teatab Eesti Arhitektuurikeskus.

Esimene Open House Tallinn toimus 27-28 aprillil 2019. aastal ning vabatahtlike giidide korraldatud tasuta ekskursioonidest võttis osa ligi 5000 tallinlast, kes said sisse astuda kohtadesse, kuhu muidu ei pääse või lihtsalt ei sattu.

Loe lisaks
Open House Tallinn avab uksi, väravaid ja mõttemaailmu

Kõige populaarsemaks esimese Open House Tallinna objektiks kujunes Rotermanni kvartalis asuv katuseterrasiga korter, mida kahe päeva jooksul külastas 537 inimest, järgnesid Lutheri masinasaal ja Äripäeva toimetus ning EKA uus hoone.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474