Open House Tallinn tuleb taas

Teistkordselt Tallinnas toimuv arhitektuurisündmus Open House leiab aset 25.-26.aprillil 2020. Open House’i eesmärk on anda võimalus astuda sisse oma kodulinna majadesse ja paikadesse, kuhu muidu ei pääse ning heita pilk linnale täiesti uue nurga alt - või uuest kõrgusest.

Katuseterrasiga korter Rotermannis osutus eelmisel Open House´il kõige külastatuimaks kohaks  Foto: Open House

Ühe nädalavahetuse vältava sündmuse eesmärgiks tutvustada kõikidele huvilistele ühe nädalavahetuse vältel Tallinna põnevaid väga eriilmelisi hooneid: saatkondi, kodusid, kontori- ja tootmishooneid, koole, spordirajatisi, uusarendusi, teatab Eesti Arhitektuurikeskus.

Esimene Open House Tallinn toimus 27-28 aprillil 2019. aastal ning vabatahtlike giidide korraldatud tasuta ekskursioonidest võttis osa ligi 5000 tallinlast, kes said sisse astuda kohtadesse, kuhu muidu ei pääse või lihtsalt ei sattu.

Loe lisaks

Kõige populaarsemaks esimese Open House Tallinna objektiks kujunes Rotermanni kvartalis asuv katuseterrasiga korter, mida kahe päeva jooksul külastas 537 inimest, järgnesid Lutheri masinasaal ja Äripäeva toimetus ning EKA uus hoone.

Jaga lugu:
Seotud lood
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806