Autor: kinnisvarauudised.ee • 13. veebruar 2020

Kaamos Kinnisvara juht: kodu ostmiseks pole kunagi vale aeg

Äripäeva raadio hommikuprogrammis intervjuu andnud Kaamos Kinnisvara tegevjuht Priit Uustulnd ütles, et eluaseme ostmisel tuleb lähtuda vajadusest ja enda varade finantsplaneerimisest. 2007. aastal puhkenud buumiga kinnisvaraettevõtja praegust turuolukorda ei samasta.
Kaamos Kinnisvara tegevjuht Priit Uustulnd esineb ka Äripäeva kinnisvarakonverentsil

Priit Uustulnd kinnitab, et olukord kinnisvaraturul on tavapärane ning buumi märke pole. „Siin on lihtsad põhjused – Tallinnas kasvab rahvastik umbes 5000 inimest aastas ja et palgad kasvavad aastas 7-8%, on inimestel võimalik laenata ja uusi eluasemeid osta,“ kinnitas ta.

Stabiilset arengut toetavad Uustuldni sõnul ka hoiused, mida eraisikutel kokku umbes 9 miljardit ja ettevõtetel 8. „Eestlased olnud ikka kinnisvarausku ja esimene instrument investeerimisel on lisakorter, mida osta ja välja üürida.“

Kolmandaks on praegusel ajal arendused koondunud suuremate ja kogenud arendajate kätte. „Täna olen taksojuht, homme proovin kätt kinnisvaras – selliseid ettevõtjaid täna turul ei ole,“ väitis Kaamos Kinnisvara juht.

Korterite kõrget hinnataset kommenteerides rääkis Priit Uustulnd, et kodu ostmiseks pole kunagi aeg vale. Otsus tuleb teha lähtuvalt vajadusest ja finantsplaneerimisest „Mis puudutab investeerimist kinnisvaarasse, siis on siin vaja tunnetust. Mina olen olnud läbi aegade kinnisvarausku. Kui keegi soovib stabiilset rahavoogu, siis on võimalik osta üürikorter või meil on ka häid fonde, mis annavad väga head dividenditootlust,“ ütles Priit Uustulnd.

PANE TÄHELE!

Kaamos Kinnisvara tegevjuht Priit Uustulnd astub üles 20. veebruaril Äripäeva kinnisvarakonverentsil ja räägib ettevõtte aastaplaanidest.

Lisaks on laval veel mitmeid edukaid kinnisvaraettevõtjaid. Kes? Vaata SIIT järele ja tule ka kuulama! Kuni 15. veebruarini (k.a) kehtib soodushind.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474