Autor: kinnisvarauudised.ee • 17. veebruar 2020

Eesti Energia jõude seisnud maatükile kerkib uus ärikvartal

Kinnisvaraarendaja Favorte ostis Eesti Energialt 17 000 ruutmeetrise kinnistu Tallinnas Kadaka piirkonnas, kuhu kerkib kaasaegne ärikvartal, mis pakub nii kaubandus- ja bürooruume kui ka stock-office tüüpi pindu.
Kadaka piirkonnaat kujuneb kõrgetasemeline äri- ja elamukeskkond
Foto: Favorte OÜ

„Tänase seisuga on Laki tänav keskkonnana omajagu amortiseerunud ning sealne kinnisvara pahatihti vanemapoolne. Samas asukohal on nii magistraalide kui ka kesklinna läheduse tõttu kõvasti potentsiaali ning nõudlust kaasaegsemate äripindade järele jätkub,“ ütles Favorte projektijuht Madis Lett. „Joostimäe 3 ja 5 ning Kadaka 42b ja 42c kinnistutele kerkib 17 000 ruutmeetrine ärikvartal, mille südameks on Kadaka Trade Center ehk KTC. Planeeritav investeeringu maht on 12-15 miljonit eurot ning projekt peaks valmima kolme aasta jooksul,“ lisas Lett.

Piirkonna tugevustena toob arendaja veel välja suurte Kristiine ja Mustamäe kaubanduskeskuste läheduse ning ühtlasi võiks tulevases kvartalis omale sobiva pinna leida ülikooli läheduse tõttu ka TTÜ-ga koostööd tegevad tehnoloogiaettevõtted. „Võib ju tunduda, et piirkond on välja kujunenud sotsiaalse ja tehnilise infrastruktuuriga, aga reaalsuses linn pidevalt areneb. Nii Favorte rajatav ärikvartal kui ka näiteks läheduses kerkivad elamurajoonid annavad piirkonnale kindlasti uue hingamise ja muudavad selle atraktiivsemaks elu- ja töökeskkonnaks,“ ütles Lett.

Arendaja hinnangul pole Kadaka piirkond veel kaugeltki oma kogupotentsiaali saavutanud ning lähitulevikus on sinnakanti lisandumas veelgi äri- ja elamispinda.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474