Autor: kinnisvarauudised.ee • 2. aprill 2020

Tulekul veebiseminar Kuidas jääda ärikinnisvaraga vee peale?

8. aprillil korraldab Kinnisvarauudised.ee veebiseminari Kuidas jääda ärikinnisvaraga vee peale? Nõuandeid ja soovitusi jagab Baltic Horizon Fondi fondijuht Tarmo Karotam.
https://pood.aripaev.ee/veebiseminar-kuidas-jaada-arikinnisvaraga-vee-peale

Koroonaviiruse levik keerab pea peale kinnisvaraturu senised prognoosid. Kuigi kinnisvarasektor praegu veel funktsioneerib, on karm reaalsus see, et kriis mõjutab vähemal või suuremal määral kõiki. Mõned sektorid, nagu kaubandus ja meelelahutus on kriisis juba väga karmilt pihta saanud ja nende järel kukub doominokividena kõik muu.

8. aprillil toimub veebiseminar, kus teemaks on ärikinnisvara olukord Baltikumis. Mida peaksid nii investorid kui ka kinnisvara omanik-ettevõtted silmas pidama antud segases majanduskeskkonnas?

Veebiseminaril esineb Baltic Horizon Fondi fondijuht Tarmo Karotam. Ta on olnud äriühingu Northern Horizon Capital investeeringute juhtimise meeskonna pikaajaline liige ja BOFi fondijuht selle loomisest saadik. Tarmo Karotam on organisatsiooni Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) liige (MRICS). Ta omandas 2005. aastal koolis École Hôtelière de Lausanne bakalaureusekraadi (B.Sc.).

Registreerida saab SIIN. Soodushind 39 + km kehtib veel vaid pühapäevani 05.04.

Lisainfo:

Enne veebiseminari saadetakse registreerunud kasutajatele infomeil lingiga, mille kaudu pääseb enne seminari algust veebiseminari keskkonda.

Seminari on võimalik jälgida oma arvutist töökohal, kodus või mujal Teile sobivas kohas ning selle jälgimiseks on tarvis arvutit, internetiühendust ning mugavamaks kuulamiseks kõrvaklappe. Veebiseminari kestel on Teil võimalik esitada ka lektorile küsimusi, mille saate kirjutada vestluse kasti.

Veebiseminar on järelvaadatav kõigile registreerunutele 1 nädala jooksul pärast toimumist.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474