Autor: Helen Roots • 16. veebruar 2021

Uus kinnisvaraarendus Tartus!

Tartu kesklinnas - Keskpargis - algab täna ennelõunal eri osapoolte jõudusid ühendades lumelinna ehitus. Nädalavahetusel veeti lumelinna jaoks Raadi vanalt lennuväljalt ühtekokku 40 autokoormatäit lumivalget ehitusmaterjali.

Lumelinna tulevane asukoht
Autor: Ragnar Kekkonen

Lumelinna rajamise mõtte algatasid Tartu Linnavalitsus ja Tartu Kaubamaja, kes koostöös finantseerivad ka kaasnevad kulud. Väga olulise panuse lumelinna valmimisse annavad Kõrgema Kunstikooli Pallas tudengid ja töötajad, kes vabatahtlikena töötasid välja atraktiivse lahenduse ning asuvad ühtlasi ka ise lumelinna ehitama. Lisaks ehitavad Pallase tudengid parki ka erinevaid lumeskulptuure.

Lumelinna ehitamisele aitavad vabatahtlikena jõudsalt kaasa rohkem kui paarkümmend Balti Kaitsekolledži vanemstaabiohvitseride kursusel õppijat, kes esindavad 11 erinevat rahvust.

„Suuresti vabatahtliku töö tulemusena valmiv lumelinn on kahtlemata äge kingitus kohalikule kogukonnale. Suur aitäh kõigile partneritele, kes ideega kaasa tulid ning lumelinna rajamisse oma olulise panuse annavad,“ lisas erinevate osapoolte koostööd koordineerinud abilinnapea Raimond Tamm.

Lumelinn valmib täies hiilguses hiljemalt selleks reedeks ja hakkab pakkuma nii tegevuslusti kui ka silmailu.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474