Autor: Aavo Kokk • 5. aprill 2021
Ainult tellijatele

Aavo Kokk: kinnisvaratulnukate müüt sai alguse mitmest kokkulangemisest

US Real Estate'i tegevjuht Aavo Kokk
Autor: Liis Treimann

Kinnisvarafirma US Real Estate tegevjuht Aavo Kokk lahkab Tallinnas ringlevat juttu, et head korterid on kõik ära ostetud ning nooremad inimesed jäävad nüüd aegade lõpuni üürilõksu. Tal on ka idee puhuks, kui pealinnas hinnad tõesti hulluks lähevad, vahendab Äripäev.

Clifford D. Simak avaldas 1962. aastal jutustuse „They Walked Like Men“ (eestikeelses 1989. aasta tõlkes „Libainimesed“). Tulnukatel on selles eriti kurikaval plaan. Nad ei ründa ega tapa, aga hakkavad kokku ostma kinnisvara. Kõik, kes on oma maja või korteri müünud, jäävad kodutuks, kuna kinnisvara enam müügiks pole – tulnukad ostavad kõik müüki tulnud vara esimesena ära.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806