Autor: Helen Roots • 29. aprill 2021

Valmis kinnisvara halduse ja hooldusega tegelevate ettevõtete kvartaliraport

Värske, peaaegu reaalajas valmiv raport analüüsib ettevõtete viimase kvartali majandusnäitajaid, mille põhjal on välja toodud valdkonna arengutrendid ja ettevõtete pingeread. Veel leiab raportist uuemad finantsandmed, eksperdi kommentaari valdkonna hetkeseisule, valdkonna trendid, ettevõtete reitingud ja prognoosid tulevikuks.

Autor: Pxabay

Äripäeva Infopank alustas valdkonna konkurentsiraportite koostamist 2018. aastal, kui valmisid erinevate sektorite aastaraportid, nende seas kinnisvarahalduse ja -hoolduse raport. Alates 2019. aastast ilmub halduse raport neli korda aastas.

Valdkonna kvartaliraport põhineb Eesti Maksu- ja Tolliameti kogutud ja avaldatud ettevõtete kvartalipõhistel äriandmetel, Äriregistri ja Statistikaameti informatsioonil ning ettevõtjate hulgas korraldatud küsitlustel.

Raportisse on kaasatud ettevõtted, mille aastane müügitulu ületab vaatlusaluses ajavahemikus 100 000 euro piiri.

Soeta värske kinnisvarahaldajate kvartaliraport SIIT!

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806