Autor: Kristjan Kurg • 5. jaanuar 2022

Inflatsioonihirm sunnib kinnisvarast turvasadamat otsima

“2021 jääb ajalukku tehingutebuumi aastana – löödi ilmselt kõiki rekordeid, mida oli võimalik lüüa,” teatas advokaadibüroo Ellex Raidla partner Sven Papp mulluse ettevõtete tehinguturu kohta. Sealjuures ei pea Papp alanud aastat sugugi kehvemaks – tehingubuum paistab tema sõnul jätkuvat. Seda kinnitavad ka ettevõtjad, kellest nii mõnigi vihjab juba laienemisele.
Foto: Pixabay

Ellex Raidla partner Risto Vahimets kirjeldas Äripäevale, et erinevalt üldistest trendidest maailmas, toimus Eestis suurim tehing energiasektoris, kui Graanul Investi suurosalus müüdi USA varahaldurile Apollo Management. Aasta lõpuks ületas miljardi piiri ka Eesti tehnoloogiaettevõtete kaasatud kapitali maht (Bolt kaasas 600 miljonit eurot, et arendada toidukaupade kojuvedamise teenust. Viimase rahatõstmise järel on Bolt Reutersi andmetel väärt rohkem kui 4 miljardit eurot).

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474