Autor: kinnisvarauudised.ee • 12. mai 2022

Arco Vara: tehingute üüri- ja müügihind jätkab kasvu, kuid müügiks on siiski veel ideaalne aeg

Kõigi kinnisvaratehingute hinnad tõusevad kiiremini kui tarbijate sissetulekud, kuid samal ajal peavad ostjad konkureerima suurte investoritega. Müügiks on täna siiski veel ideaalne aega, analüüsib segast olukorda ja olulisemaid trende kinnisvaraturul Arco Vara Kinnisvarabüroo analüütik Mihkel Eliste.
Arco Vara Kinnisvarabüroo analüütik Mihkel Eliste hinnagul on sõja tõttu on pandud ootele pigem suured investeeringud. Foto: Arco Vara

Ukraina kriisi tõttu on ootele pandud eeskätt suuremamahulised investeeringud. Laiapõhjaline tarbijahindade kasv sunnib investoreid oma raha aktiivselt uutesse investeeringutesse suundama ning seda olenemata senise kasvutsükli kiireimast aastasest hinnakasvust ka kinnisvara puhul.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474