Autor: Aira Veelmaa, Uus Maa Ärikinnisvara kutseline maakler • 9. juuni 2022

Kaks suurt kriisi on toonud büroopindade turule uue reaalsuse

Nõudlus büroopindade vastu pole kuhugi kadunud ning kardetud kodukontorite pealetung jäi tulemata. Küll aga on üha raskem ehitada uusi hooneid ning lõpetada olemasolevaid projekte - kas äripindade turg on ikka valmis üürihinna 20-30% tõusuks?
Aira Veelmaa, Uus Maa Ärikinnisvara kutseline maakler. Foto: Uus Maa

Äsja lõppenud koroonapandeemia ning veebruaris alanud Ukraina sõda - nende mõju on jätkuv.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474