Autor: Külli Kaljulind • 15. juuni 2022

Ehitisregister on taandarenenud Exceli tabeliks

Kinnisvaramüügis ja ehituses vajalike lubade saamine kohalike omavalitsuste käest on tugevalt pidurdunud. Ministeerium lubab neljapäevaks vähemalt Saue vallale suuremate probleemide lahenemist.
Millal saab kätte ehitusloa, seda on raske öelda. Varuge kannatust, lahendusi lubatakse. Foto: Pexels

Harjumaa Omavalitsuste Liit kirjutas Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumile juba eelmisel nädalal: "Registri töös esinevate probleemide tõttu on ehitus- ja kasutuslubade menetlemine osutunud äärmiselt keeruliseks, tihti ka võimatuks." Saue ja Rae valla ehitisregistrit kasutavate ja lubade andmise eest vastutavate töötajate sõnul polnud 14. juuni õhtuks absoluutselt mitte midagi muutunud.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474