Autor: Siim Sultson • 29. detsember 2022

Kinnisvara korrashoiu palgakasvu TOP 51: kus palk tõusis, kus langes

Kinnisvara korrashoiu raportist selguvad muuhulgas ettevõtted, kelle juures käesoleva aasta kolmandas kvartalis palk kasvas, aga ka kelle juures palk hoopis kahanes. Muutused said pingeritta nii protsentuaalselt kui eurodes.
Peegli puhastamine
Foto: Arno Mikkor

Kinnisvara korrashoiu sektoris oli käesoleva aasta kolmandas kvartalis keskmine töötasu 766 eurot. Kahe viimase kvartali jooksul on keskmine töötasu kasvanud hoogsalt: 15% teises ja 12% kolmandas kvartalis, võrreldes aasta varasemaga. Esimese kvartali keskmine töötasu kasvas 7%, võrreldes aasta varasemaga. Kolmanda kvartali mediaanpalk oli 740 eurot ja see kasvas teise kvartaliga võrreldes 10%, aastatagusega võrreldes 12%.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474