Autor: kinnisvarauudised.ee • 23. jaanuar 2023

Eksperdid poliitikutele: maakleritele kutsenõue, maamaksuvabastus kaotada, stabiilsust

Lähenevate valimistega seoses soovivad ka kinnisvaravaldkonna esindajad Riigikogusse pürgivatelt kandidaatidelt midagi. Soovidering on pealkirjas. Eksperdid, mis on see, mida ootate kinnisvaravaldkonna esindajana kandidaatidelt ning mida nad peaksid kinnisvaravaldkonnaga otseselt ja kaudselt seonduvast lahendama?
Foto: Andras Kralla

"Kaotada kodualuse maamaksu vabastus, mis kunagi ühe erakonna poolt populistlikult ellu viidi," pidas 1Partner Kinnisvara tegevjuht Martin Vahter oluliseks. „Kuna maamaks on oma sisult üks õiglasemaid makse siis need inimesed, kes elavad suhteliselt suuremal maatükil kasutavad ühiskonna ressurssi ka sellevõrra rohkem,“ selgitas ta.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474