Autor: Kristjan Kurg • 17. veebruar 2023

Arendaja: kinnisvaraturu suurim risk on sõja lõpp

Rõõmu teeb Arco Vara tegevjuhile Miko-Ove Niinemäele ootus, et teisel poolaastal hakkab kinnisvaraturg elavnema.
Foto: Marko Mumm
Majanduse madalseis on möödumas ning elamukinnisvaraturu elavnemine võib hoo sisse saada aasta teises pooles, prognoosisid turuosalised Äripäeva kinnisvarakonverentsil. Sõja lõpp ähvardab aga kinnisvaraturule järgmise mure tuua.
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474