Autorid: Sigrid Kõiv, Siim Sultson • 10. märts 2023

Kinnisvara korrashoiu tööjõu liikuvuse TOP 49: kellel töötajate arv kasvas, kellel kahanes

Värskest Kinnisvara korrashoiu raportist selguvad muuhulgas ettevõtted, kellel 2022. aasta neljandas kvartalis töötajate arv kasvas, ent ka kellel töötajate arv kahanes. Muutusi on kolmekohalisest plussist kuni kolmekohalise miinuseni.
Foto: Veiko Tõkman

Kinnisvara korrashoiu sektoris oli lõppenud aasta neljandas kvartalis 10 795 töötajat ja nende arv kasvas eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 2,1% ehk 225 töötaja võrra. Esimesel poolaastal seisis töötajate arv sisuliselt paigal (I kvartalis töötajaid 10 643, II kvartalis 10 642) kolmandas kvartalis see kahanes 1% (III kvartalis töötajaid 10 538) ning neljandas kvartalis pöördus kasvule, mis andis põhilise osa ka aastasest kasvust. Kolmandas kvartalis oli töötajaid 2% rohkem kui aasta tagasi, teise kvartali töötajate arv oli 4% suurem aasta varasemast.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474