Autor: Siim Sultson • 22. märts 2023

Patiseis pidurdab turgu: laopindade arendaja ootab, üürnik viivitab

Väga tõenäoliselt uusi laopindasid ei ole enam võimalik ehitada ega üürida samade hindadega kui paar aastat tagasi. Lähiajal valmivaid laopindu on turule alles jäänud vähe. Kinnisvaraeksperdid jagavad teavet, mis alanud aastal laopindade vallas ees ootab.
Foto: Andres Haabu

Ekspertidele esitatud küsimus kõlas: Milleks tuleb laopinna arendajal ja laopinda üürival kliendil olla valmis aastal 2023? Sellele küsimusele vastavad neli äripindade valdkonna eksperti.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474