Autor: kinnisvarauudised.ee • 20. juuli 2023

Reterra ja International Aluminium Casting sõlmisid suurtehingu

Kinnisvaraarendaja Reterra soetas International Aluminium Castingu olemasoleva tootmishoone Tartus aadressil Vaksali tänav 61. Tegemist on müügi-tagasirendi tehinguga, kus hoone omanik müüs vara Reterrale ning jääb ise rentnikuna ruume edasi kasutama.
IAC tootmishoone Tartus.
Foto: IAC

Olemasoleva tootmishoone suurus on ca 4500 m2, kohe alustatakse ka üürnikule laienduse juurdeehitusega ehk kogu tootmishoone suurus saab olema üle 9000 m2.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474