Autor: Siim Sultson • 7. august 2023

Jälgi soomlastest investoreid, siis jõuad kohalikust eluasemeturust ette

Aastatagusest oluliselt kõrgema intressiga tuleb harjuda, teine asi on, kui kaua see kestab ja mis sellest edasi saab. Aina selgemalt omandavad piirjooni investeerimist väärivad kinnisvarad - pilt võib olla üsna värvikas.
LVM Kinnisvara juht Ingmar Saksing osutab, et kinnisvarasse investeerimises toob muutusi ka turul toimetavate aktiivsete põlvkodade vahetus.
Foto: Andras Kralla

LVM Kinnisvara juht Ingmar Saksing (IS), Pindi Kinnisvara müügipartner Peep Sooman (PS) ja Uus Maa Kinnisvarabüroo juht Jaanus Laugus (JL), vastates kahele küsimusele, aitavad kergitada katet intressitulevikult ja jagavad kinnisvarasse investeerimise soovitusi.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474