Autor: Martin Johannes Teder • 12. september 2023

Saksamaad hõlvava Liveni juht näeb turul uut potentsiaali

Näen jätkuvalt vajadust üpris palju juurde ehitada ja samas on suur väljakutse, mida nende vanade majadega peale hakata - üksnes energiatõhususe tõstmisest ei piisa, et sinna inimesi meelitada, rääkis Liveni juht Andero Laur Äripäeva raadio hommikuprogrammis.
Liveni juht Andero Laur näeb ees paistvaid võimalusi.
Foto: Liis Treimann

"Hindade ja palkade suhe on jõudnud samale tasemele, mis oli aasta 2020 alguses. Kui intressimäärad natuke alla tulevad ja palgad natuke kasvavad ja kinnisvarahinnad paigale jäävad, siis kättesaadavus, võrreldes palgaga, on lähiaastal sarnane sellele, mis oli enne suurt hinnatõusu," arutles Laur turutuleviku ja ettevõtte olukorra teemal.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474