Autor: kinnisvarauudised.ee • 15. september 2023

Uuskorterid ruuduhinnaga 3000-4000 eurot lähevad kaubaks

Juba aastajagu kiratsenud uusarenduste turg on suvel aktiveerunud – lisaks suuremale huviliste arvule on ka broneeritud korterite arv teinud märkimisväärse hüppe, kuid siiski ühel tingimusel, selgitas Pindi Kinnisvara juht Peep Sooman.
Foto: Andras Kralla

Pindi Kinnisvara müügipartner Peep Sooman ütles, et uute korterite vastu langes huvi märkimisväärselt juba eelmise aasta suvel, kui terve elukondliku kinnisvara turg kinni kiilus ja hinnad langema hakkasid. „Oli kuid, kus terve Tallinna ja Harjumaa peale tehtu mõnikümmend uue korteri broneeringut, sest inimesed olid segaduses ja ootel, kuna kiirelt kerkinud euribor ja üleüldine elukalliduse tõus sundis oma rahakoti sisu mitu korda üle lugema“, rääkis ta.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474