Autor: kinnisvarauudised.ee • 29. september 2023

GALERII: vaata, mis toimus Äripäeva Arhitektuuri ja arenduse konverentsil

28. septembril toimus Radisson Blu Hotel Olümpia konverentsikeskuses Äripäeva Arhitektuuri ja arenduse konverents, mis tugevdas koostööd arhitekti, arendaja ja inseneri vahel arendusprojektide ning avaliku ruumi loomisel. Konverentsil jagasid valdkondade eksperdid kogemusi, kasulikke näpunäiteid ja püüdsid koos jõuda ühise tulevikunägemuse vormimiseni ning leida lahendusi selle elluviimiseks.
Äripäeva Arhitektuuri ja arenduse konverents tõi kokku seotud valdkondade parimad eksperdid (Foto: Raul Mee).

Konverentsi pildistas Raul Mee.

Suur tänu kõikidele toetajatele, esinejatele ja osalejatele.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474