Autor: kinnisvarauudised.ee • 15. november 2023

Swedbank aitab Talleksil arendada eksperimentaalmaja ja teisi objekte

Eesti Talleks AS ja Swedbank AS on sel poolaastal sõlminud kaks lepingut, millega Swedbank aitab ärikinnisvara arendajal ellu viia ettevõtte pikaajalist strateegiat ning tuua portfellis olev vananev kinnisvara uuele ja kaasaegsele tasemele.
Talleksi eksperimentaalmaja (Visuaal: Ehitusõigus OÜ/Talleks).

„Praeguses väljakutsete rohkes majanduskeskkonnas võtavad uusi suuremahulisi investeeringuid ette need, kes näevad, et head kriisi ei saa raisku lasta – eelkõige tugevad arendajad, kes investeerivad hoolikalt läbimõeldud tugevatesse projektidesse. Meil on väga hea meel oma olulist klienti tema teekonnal toetada,“ kommenteeris Swedbanki korporatiivpanganduse osakonna juhataja Mihkel Utt koostööprojekte Talleksiga.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474