Autor: kinnisvarauudised.ee • 28. november 2023

Aasta 2024 kinnisvaraturg on kiirete ja rahakate investorite päralt

Hetkel mõõdukas seisakus turgu on ees ootamas üks huvitav aasta, ostjad on aiva tähelepanelikumad ja nõudlikumad, investorid jälgivad turgu.
Arco Vara juht Miko Niinemäe märgib, et kinnisvaramaastikul on suured võimalused praegu pigem ooterežiimil.
Foto: Daisy Lappard

Kinnisvaraturu hetkeseisu analüüsides leiab elukondliku kinnisvara arendaja Arco Vara juht Miko Niinemäe, et praegust turgu iseloomustab mõõdukas seisak. “Ei saa öelda, et kinnisvaraturg seisab kriitiliselt, aga mõõdukas seisak on täheldatav küll. Kui odavama hinnaklassiga järelturu ja mägede rajoonide korterite turg on aktiivsem, siis kõrgema hinnaklassiga uusarenduste ja just nimelt suuremate korterite puhul on tehingute arv hetkel selgelt tagasihoidlikum,” ütleb ta.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474