Autorid: Sigrid Kõiv, Siim Sultson • 6. detsember 2023

Arendusettevõtete III kvartali palga TOP 14: üle kolmandiku juures palk langes

Tervikuna arendusettevõtete kolmanda kvartali keskmine töötasu aastaga kasvas, ent kvartaliga kahanes. Absoluutarvestuses ületab mõne ettevõtte aastane töötasu muutus teise juures makstud töötasu ennast.
Foto: Liis Treimann

Lõppeva aasta kolmanda kvartali valdkonna TOP14-s, mis esindab ettevõtteid, kus on minimaalselt 3 töötajat, on palgasaajaid 202. Aastaga kasvas töötajate arv ligi kümendiku võrra. Ent samas, võrreldes eelneva kvartaliga nende arv kahanes paari protsendi jagu. Valdkonna esi neljateistkümne keskmine bruto kuupalk käesoleva aasta kolmandas kvartalis oli 3 690 eurot.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474