Autor: Siim Sultson • 5. detsember 2023

Elukondliku kinnisvara hinnalangus tuleb

Järjest enam pinda jalge alt kaotav ehitussektor piidleb pingsalt ootuskrampi tõmbunud kinnisvarasektorit. Seni ei ole kinnisvaraturul suuri põhjapanevaid muutusi toimunud, kiiret hinnalangust ei ole veel tulnud.
Swedbanki kinnisvara ja ehituse osakonna juhataja Ero Viik osutab, et ärkinnisvaraturul ostja ja müüja nägemused hoone väärtuse osas on tehingu jaoks liiga erinevad.
Foto: Raul Mee

Eelmise nädala neljapäeval Statistikamaeti avaldatud ja pankade kommenteeritud III kvartali oodatust suurem majanduslangus just edaspidist optimistlikku vaäljavaadet ei kipu toitma. Järjest enam pinda jalge alt kaotav ehitussektor piidleb pingsalt ootuskrampi tõmbunud kinnisvarasektorit.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474