Autor: kinnisvarauudised.ee • 5. veebruar 2024

Kinnisvaraahnus pidurdab lahutusi

Lahutada soovivad paarid ei suuda Rootsis oma ühise kinnisvara väärtuses kokkuleppele jõuda ning see rikub lahutusi, kirjutab sealne majandusleht Dagens Industri.
Foto: Andras Kralla/Äripäev

“Kogu protsess jääb mingisse limbosse,” kirjeldab Rootsis lahutustega tegelev advokaat Maria Eriksson. Üks osapool arvab, et kinnisvara on väärt vähemalt 7 miljonit Rootsi krooni, teine viitab, et naabri samaväärne kodu müüdi ju alles 5,9 miljoniga, kirjeldab ta. “Nii võib see arutelu kesta kuid.”

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474