Autor: kinnisvarauudised.ee • 8. veebruar 2024

Arco Vara rajab 2000-ruuduse spordikeskuse

Kinnisvaraarendaja kavandab keskust Põhja-Tallinnasse. Arhitektiuks on Tõnis Tarbe ja ehitustellimuse täidab arendaja enda tütar Arco Tarc. Keskus valmib 2025. aastaks, mil Tallinn saab Euroopa spordipealinna tiitli.
Tulevane spordihoone peaks valmima järgmise aasta alguses (Visuaal: Tõnis Tarbe).

Keskus valmib 2025. aastaks, mil Tallinn peaks saama Euroopa spordipealinna tiitli. Ettevõtte juhi Miko Niinemäe sõnul algavad ehitusloa saanud hoone ehitustööd veebruari jooksul ning plaani kohaselt toimub keskuse ametlik avamine 2025. aasta alguses. Hoone ehitab Arco Vara tütarettevõte Arco Tarc ja keskust hakkab opereerima Padelstar.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474