Autor: Siim Sultson • 15. mai 2024

Arendajad ei ole üüriturgu veel mõjutama hakanud

Uimasele aastaalgusele järgnes üüriturul aktiivne aprill. Üürile võeti peaaegu kõik, mida pakuti ja lisaks ka mitmed pikalt pakkumises olnud objektid leidsid huvilise, kommenteerib LVM Kinnisvara juht Ingmar Saksing.
Alates 2022. aasta kevadest oli üüriturg suhteliselt sõjapõgenike nägu, osutab LVM Kinnisvara juht Ingmar Saksing.
Foto: Andras Kralla

Saksing, vastates kahele küsimusele, kirjeldab käimasolevat üüriturgu ja mida kõige rohkem tahetakse.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474