Autor: kinnisvarauudised.ee • 4. juuni 2024

Veelmaa: ootused büroopinnale on muutumises

Kuigi büroopindade turg on viimasel ajal pigem passiivne, jätkub nõudlust uute, energiasäästlike ja lisandväärtust pakkuvate büroode järele.
Uus Maa Ärikinnisvara maakleri Aira Veelmaa sõnul jõuavad kolimisotsuseni praegu ettevõtted, kellel on väga konkreetne vajadus (Foto: Uus Maa)

Piirkonnana on hinnas südalinn ja selle lähiümbruse atraktiivsed ärikvartalid. Uus Maa Ärikinnisvara maakleri Aira Veelmaa sõnul jõuavad kolimisotsuseni praegu ettevõtted, kellel on väga konkreetne vajadus – kas üürnikul puudub lepingu pikendamise võimalus või on muutunud ettevõtte vajadused büroopinnale. Palju on ka selliseid ettevõtteid, kes on juba otsuse teinud ja ootavad uue pinna valmimist mõnes uues büroohoones. Vanemates büroohoonetes ületab pakkumine nõudlust isegi soodsa hinnaga B-ja C-klassi hoonetes, kuna need ei suuda klientide vajadustega sammu pidada.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474