Autorid: Gregor Alaküla, Siim Sultson • 12. juuni 2024

Vaid julgetele: Ida-Virumaa kinnisvara ootab arendamist

Ida-Virumaa on maakond, kus praktiliselt uusarendused puuduvad, ent kui leidub ettevõtteid, kes tahaks seda pilti muuta, siis julged otsused võivad tuua väga häid tulemusi, rääkis LVM Kinnisvara juht Ingmar Saksing.
Kes on julgenud selle tee ette võtta ja leidnud oma raja seal, siis see tuleks ära teha, kannustab takka LVM Kinnisvara juht Ingmar Saksing Ida-Virumaal arendamist.
Foto: Siim Sultson

“Kui seal ikka on neid ettevõtjaid, kes julgevad ja tahavad pilti muuta, siis arvan, et sellised julged otsused võivad tuua väga häid tulemusi. Omas praktikas oleme näinud seda, et sellistes väiksemates kohtades tihtipeale järelturu hinnatase ei ole üldse selline atraktiivne ega ligilähedanegi uute korterite hindadele. Samas - kui seal pakkuda päris uut ja kvaliteetset toodet, siis nõudlust jääb ülegi. Mina soovin küll kõigile, kes on julgenud selle tee ette võtta ja leidnud oma raja seal, siis see tuleks ära teha - siis saame teada, kuidas see õnnestub.”

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474