Autor: Tõnu Toompark • 18. juuni 2024

Ehitusse läinud eluruumidest 93% asuvad 3 maakonnas

Ehitamisega alustamine on vahetu indikaator, mis näitab kinnisvaraarendajate ja enda tarbeks ühepereelamut ehitavate inimeste vahetut meelsust, kirjutab kinnisvaraanalüütik Tõnu Toompark.
Kinnisvaraanalüütik Tõnu Toompark.
Foto: Liis Treimann

Statistikaameti info alusel läks 2024. aasta I kvartalis Eestis ehitusse kokku 252 elamut, kus asub 1303 eluruumi ja mille pindala on kokku 104 528 m². Ehitusse läinud eluruumide arv püsib teist aastat pigem enam-vähem samal tasemel.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474