Autor: Keir Hildebrand • 19. juuni 2024

Elukondlikes uusarendustes on palju eripakkumisi ja allahindlusi - need ei kao niipea

Eesti kinnisvaraturg 2024. aasta II pooles ja 2025. aastal sõltub suuresti majanduslikest, geopoliitilistest ja maksupoliitilistest muutustest. Arendajad, kliendid ja vahendajad peavad olema valmis kohanema muutuvate turutingimustega, kirjutab Ober-Hausi Kinnisvara juht Keir Hildebrand.
Ober-Hausi Kinnisvara juht Keir Hildebrand avab eesolevad trendid.
Foto: Liis Treimann

Nõudlus liigub tõenäoliselt suunas, mis soosib väiksemate kõrvalkuludega ja keskkonnasõbralikke lahendusi, samas kui klassikaliste büroopindade ja suure energiatarbega tootmisüksuste järele võib nõudlus väheneda.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474