Autor: kinnisvarauudised.ee • 9. juuli 2024

Mihkel Eliste: tänavu algab elamispindade uus hinnakasvu tsükkel

Loid ostuhuvi on küll jätkuvalt elamispindade müügipakkumist suurendanud, kuid müügihindade alanemist ei ole endiselt saanud kuigi oluliselt täheldada. Hetkeolukorda arvestades on võimalik juba prognoosida, et 2024. aastal algab elamispindade osas uus hinnakasvu tsükkel, kirjutas Arco Vara analüütik Mihkel Eliste juuni turuülevaates.
Mihkel eliste.

2024. aasta juunis tehti Eesti korteriturul kokku pelgalt 1438 ostu-müügitehingut, mida oli 18% vähem kui mais ning omakorda 27% vähem kui 2023. aasta juunis.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474