Autor: Lauri Leet • 25. mai 2022

Kinnisvaraeksperdid: kahjumeid on sisse võtnud kõik

Uus Maa investeeringute nõustamise osakonna juhi Danel Talpsepa ning Uus Maa ärikinnisvara büroo- ja kaubanduse osakonna juhi Eduard Sorokini sõnul on kahjumeid pidanud sisse võtma nii ehitajad kui arendajad.
Foto: Liis Treimann
Kinnisvarasektoris lepingud jätkuvalt kehtivad ning suured arendajad broneeringute tühistamisi mainekahju tõttu lubada ei saa, kinnitavad Uus Maa eksperdid. Olukorra tõttu on kahjumeid pidanud vastu võtma aga kõik osapooled.

Uus Maa kinnisvarasaates selgitavad Uus Maa investeeringute nõustamise osakonna juht Danel Talpsepp ning Uus Maa ärikinnisvara büroo- ja kaubanduse osakonna juht Eduard Sorokin, et heitlikele aegade ning tormilise hinnatõusu tõttu esineb siiski sektoris poolte vahel hõõrumisi ning lepinguid vaadatakse üle. Küll saavad meeste kinnitusel kõik aru, et olukord on muutunud ning ollakse valmis teatud raskusi taluma ning kulude kerkimise tõttu ka ajutiste kahjuminumbritega.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474