Autor: Helen Roots • 4. jaanuar 2022

Kinnisvarauudiste TOP 15 ehk 2021. aasta loetuimad lood

Alati kirgi kütvate TOPi lugude kõrval loeti möödunud aastal Kinnisvarauudistest palju ka põnevate uusarenduste, kuumade kinnisvarapiirkondade ja turuprognooside kohta. Ülevaade Kinnisvarauudiste loetuimatest lugudest on teie ees.

Foto: Pexel

15. Muutuste aeg kinnisvaraturul

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474