12. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Antropov: arendajad, tulge Ukraina asemel Paldiskisse

Tutvustades aripaev.ee-le Paldiski Põhjasadamat, ütles sadama juhatuse esimees Robert Antropov, et kinnisvaraarendajad võiksid Paldiskisse ehitama tulla, mitte Ukrainasse minna.

Antropov näitas kaardilt Paldiski poolsaare idarannikut ning liivarandu ja muid asustamata alasid. Tema sõnul võiks keegi sinna midagi ehitada, nii nagu Tallinna lähedal on tehtud. "Kinnisvaraarendajad tulge siia, ärge minge Ukrainasse,” ütles ta.

"Eestis on uskumatult kiire majanduskasv, mis kahjuks Paldiskisse jõudnud ei ole. On uskumatu, et selline mahajäetud piirkond asub Tallinnale nii lähedal,” ütles Antropov.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474