10. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soomlased müüvad Saaremaal oma kinnisvara maha

Paljud põhjanaabrid kardavad üldist hinnatõusu ja kinnisvarahindade langust, kirjutas Eesti Päevaleht.

Kiva kinnisvarafirma maakler Ülo Metsalu kinnitab soomlaste kartust oletatava kinnisvarahindade languse ja üldise hinnatõusu osas.

Metsalu sõnul on müügitendents Saaremaal märgatav, kuna enamik soomlasi müüb maha oma seni soetatud kinnisvara, millele on aga kohati ostjaid raske leida. Igal nädalal lisandub tema sõnul Kiva kinnisvaraportaali uus soomlaste poolt müüki pandud objekt.

“Soomlased müüvad maha seni Eestisse soetatud kinnisvara hinnalanguse kartuses ja kõrgest east tingitud terviseprobleemide tõttu,” rääkis ta ja lisas, et paljud neist soetavad meelsamini selle kinnisvara eest saadud rahaga pelgupaiga Vahemere ääres.

Arco Vara Saaremaa esinduse juht Arvo Eensaar ütles, et soomlaste jaoks pole Saaremaa kinnisvarahindade poolest nii atraktiivne kui kümme aastat tagasi.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474