14. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saaremaa ehitusfirmad kärbivad töötajate arvu

Kuigi ehitusbuumi vaibumine pole väga tõsiseid tagajärgi kaasa toonud, on Saaremaa suuremad ehitusfirmad sunnitud osa töötajatega töösuhte lõpetama, kirjutab Oma Saar.

“Ma arvan, et ehitusmahud kukuvad vähemalt viis aastat tagasi,” ütles EBC Ehitus ASi juht Ago Arge, kes kavatseb koondada 17 töötajat. “Kiired otsused, kes enne teeb, see jääb ellu,” põhjendas ta. Sadakonna töötajaga EBC Ehituse juht lausus, et esmajoones lähevad koondamisele töötajad, kes on ettevõttesse tööle võetud hiljem.

Saaremaa viimaste aastate edukaima ehitusfirma Primus Saare OÜ omanik Priit Riim ütles, et suuremat koondamist esialgu plaanis ei ole, küll aga lõpevad lähemas tulevikus hooaja keskel palgatud lepinguliste töötajate lepingud, mida ei pikendata.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474