3. november 2008

Leping investeerib Pattaya projekti 45 mln krooni

Ööklubi Parlament omanik Aivar Leping investeerib Tai korterelamu projekti 150 miljonit bahti ehk ligikaudu 45 miljonit krooni.

Täna teatas ärimees Aivar Leping e-kirja vahendusel, et alustab Tai kuurortlinnas Pattayas, uue kortermaja projektiga. Väidetavalt Pattaya kõige prestiižemasse rajooni kerkib 8-korruseline elumaja, kuhu tuleb 62 korterit, mille hinnad algavad 600 000 kroonist. Lepingu sõnul on Pattayas võimalik endale korter soetada ka vähema raha eest. "Korter on võimalik osta ka 200 000 krooni eest, aga sellisel juhul on see 10 kilomeetrit linnast väljas ja tailaste elurajoonis, kus puudub infrastruktuur. Seal on olemas küll vesi ja elekter, ning enam-vähem sõidetavad teed, aga see on ka kõik," kirjeldas Leping.

Ärimehe sõnul ei maksa alla miljoni bahti maksvat korterit üldse vaadatagi. "Kui ausalt öelda siis korter mis maksab alla 1 miljoni bahti (300 000 krooni), on kas väga vales asukohas või väga vilets. Kui eluase maksab alla 1,5 miljoni bahti, (450 000 krooni) siis korter kas on natuke vales asukohas, asub alumisel korrusel või on vaade ainult naabri akendesse. Korraliku eluaseme või korteri hind hakkab ikkagi umbes 600 000 kroonist ehk umbes 1,8 miljonist bahtist," kinnitas Leping.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806