3. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leping investeerib Pattaya projekti 45 mln krooni

Ööklubi Parlament omanik Aivar Leping investeerib Tai korterelamu projekti 150 miljonit bahti ehk ligikaudu 45 miljonit krooni.

Täna teatas ärimees Aivar Leping e-kirja vahendusel, et alustab Tai kuurortlinnas Pattayas, uue kortermaja projektiga. Väidetavalt Pattaya kõige prestiižemasse rajooni kerkib 8-korruseline elumaja, kuhu tuleb 62 korterit, mille hinnad algavad 600 000 kroonist. Lepingu sõnul on Pattayas võimalik endale korter soetada ka vähema raha eest. "Korter on võimalik osta ka 200 000 krooni eest, aga sellisel juhul on see 10 kilomeetrit linnast väljas ja tailaste elurajoonis, kus puudub infrastruktuur. Seal on olemas küll vesi ja elekter, ning enam-vähem sõidetavad teed, aga see on ka kõik," kirjeldas Leping.

Ärimehe sõnul ei maksa alla miljoni bahti maksvat korterit üldse vaadatagi. "Kui ausalt öelda siis korter mis maksab alla 1 miljoni bahti (300 000 krooni), on kas väga vales asukohas või väga vilets. Kui eluase maksab alla 1,5 miljoni bahti, (450 000 krooni) siis korter kas on natuke vales asukohas, asub alumisel korrusel või on vaade ainult naabri akendesse. Korraliku eluaseme või korteri hind hakkab ikkagi umbes 600 000 kroonist ehk umbes 1,8 miljonist bahtist," kinnitas Leping.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474