9. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Andres Järving: tippjuhi ülempalk võiks olla 50 000

A-Selveri nõukogu esimehe Andres Järvingu sõnul võiks tippjuhi ülempalgaks olla 50 000 krooni.

Äripäeva päevaküsimus kõlab täna järgmiselt: Kui suur võiks olla tippjuhi palga ülempiir.

"Käesolevates oludes ei ole tippjuhtide palgad, mis on 50 000 kroonist suuremad, kuigi jätkusuutlikud," märkis Järving ja lisas, et paratamatult kipuvad Eesti tippjuhtide palgad olema üle 50 000 krooni.

Eesti Meedia juhatuse esimehe Mart Kadastiku sõnul võib tippjuhi palk olla nii 10 000 kui ka 100 000, kõik oleneb ettevõtte profiilist.

"Tippjuhi palga kohta tõesti ei oska öelda," vastas Kadastik küsimusele ja selgitas, et tippjuhi palk sõltub ettevõtte suurusest ja sellest, millega ettevõte tegeleb. "Kui palju töötajaid ettevõttes on, tegevusvaldkond," nimetas Kadastik faktoreid, mis tema meelest ettevõtte tippjuhi palka mõjutavad. "Ei oska tõesti nii öelda, palju see võiks olla," lisas ta.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474