3. aprill 2009

Horm: Eesti Panga reservi-miljardid infrastruktuuri ja energiasse

Osa 20 miljardist kroonist jätaks reservi, kuid teise osa suunaks infrastruktuuri ja energiasse, sõnas ettevõtja Olle Horm vastates Äripäeva küsimusele, mida teha euro tulekul Eesti Pangast vabanevate miljarditega

„Jagaks kahte võrdsesse osasse, ühe jätaks endiselt reservi. Mitte krooni vaid millegi muu jaoks tuleviku tarbeks. Ja teise osa kulutaks infrastruktuurile: rajatised, maanteed, trassid,“ vastas Horm päevaküsimusele, mida teha euro tulekul Eesti Pangast vabanevate miljarditega?

„Samuti energiale, tasuks mõelda tuumajaama ehk odava energia peale. Need variandid annaksid kohalikele tööd ning arendaks edasi kohalikku tööstust. Oluline on see, et neid reserve populistlike lubadustega tuulde ei lasta. See oleks kõige rumalam,“ lisas ta.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474