3. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Horm: Eesti Panga reservi-miljardid infrastruktuuri ja energiasse

Osa 20 miljardist kroonist jätaks reservi, kuid teise osa suunaks infrastruktuuri ja energiasse, sõnas ettevõtja Olle Horm vastates Äripäeva küsimusele, mida teha euro tulekul Eesti Pangast vabanevate miljarditega

„Jagaks kahte võrdsesse osasse, ühe jätaks endiselt reservi. Mitte krooni vaid millegi muu jaoks tuleviku tarbeks. Ja teise osa kulutaks infrastruktuurile: rajatised, maanteed, trassid,“ vastas Horm päevaküsimusele, mida teha euro tulekul Eesti Pangast vabanevate miljarditega?

„Samuti energiale, tasuks mõelda tuumajaama ehk odava energia peale. Need variandid annaksid kohalikele tööd ning arendaks edasi kohalikku tööstust. Oluline on see, et neid reserve populistlike lubadustega tuulde ei lasta. See oleks kõige rumalam,“ lisas ta.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474